Grade 1 · Math

Grade 1 Math — Addition questions and answers

Add within 20. Written in American English for students, parents, and teachers in the United States.

Practice quiz

Question and answer list

Open a card to see the answer. These are original practice items for US elementary students — not a state test copy.

1. 4 + 6 = ?

Answer: 10

Add the two numbers.

2. 7 + 1 = ?

Answer: 8

Add the two numbers.

3. 1 + 6 = ?

Answer: 7

Add the two numbers.

4. 4 + 1 = ?

Answer: 5

Add the two numbers.

5. 7 + 6 = ?

Answer: 13

Add the two numbers.

6. 1 + 1 = ?

Answer: 2

Add the two numbers.

7. 4 + 6 = ?

Answer: 10

Add the two numbers.

8. 7 + 1 = ?

Answer: 8

Add the two numbers.

9. 1 + 6 = ?

Answer: 7

Add the two numbers.

10. 4 + 1 = ?

Answer: 5

Add the two numbers.

11. 7 + 6 = ?

Answer: 13

Add the two numbers.

12. 1 + 1 = ?

Answer: 2

Add the two numbers.

13. 4 + 6 = ?

Answer: 10

Add the two numbers.

14. 7 + 1 = ?

Answer: 8

Add the two numbers.

15. 1 + 6 = ?

Answer: 7

Add the two numbers.

16. 4 + 1 = ?

Answer: 5

Add the two numbers.